Preview Mode Links will not work in preview mode

Under Hjelmene podcast

Dec 1, 2019

I denne udgave af Under Hjelmene ser vi nærmere på nogle af de aktører, som er med til at sikre, at folk ikke kommer til skade på arbejde. Omdrejningspunktet er Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge og Anlæg – og de vejledninger, som man udgiver for at virksomhederne kan overholde gældende regler og...


Oct 11, 2019

De fleste undersøgelser viser, at det psykiske arbejdsmiljø har godt af, at der er både kvinder og mænd på arbejdspladsen. Men hvad med det fysiske arbejdsmiljø? Her er der ikke så mange undersøgelser, der siger noget. Derfor har Under Hjelmene taget en rundtur på en stribe byggepladser over hele landet – og...


Aug 16, 2019

Arbejdsmiljø er ikke noget, som kommer af sig selv. Det kræver opmærksomhed, vilje og viden. Og viden skal man have i det øjeblik, at man træder ind på en byggeplads – ellers kan det meget vel gå galt.

Denne gang handler Under Hjelmene-PodCast om lærlinge og den vigtige viden om arbejdsmiljø. Derfor har vi...


Jun 19, 2019

Med sol og varme der opstår også en række udfordringer for arbejdsmiljøet – næsten uanset hvilken branche, du arbejder indenfor. I denne udgave af Under Hjelmene ser vi nærmere på udendørs arbejde, når det er sol og sommer – og vi kommer med en lang række gode råd til dig, der arbejder i det fri.


Apr 22, 2019

I denne episode af podcasten ”Under Hjelmene” ser vi nærmere på udviklingen af de tekniske hjælpemidler, som kan være med til at sikre et godt arbejdsmiljø i byggeriet. For hvad er det, der skal til for at et hjælpemiddel bliver taget godt imod af medarbejderne – og dermed ender med at være en succes.

I...